
Április 24. - Április 28. - Háromfogásos vacsora.
Esemény időpont: 18:00- 21:00
Áprilisi est:
Előétel:
Zöldmadár Sajttál
(5 fajta házi sajt, zöldségekkel, gyümölcsökkel és házi csipkebogyólekvárral tálalva)
+
Főétel:
Sonkával, sajttal töltött karaj bundában, krumplival és salátával tálalva
+
Desszert:
Zöldmadár különleges meglepetés desszert

Április 17. - Április 21. - Háromfogásos vacsora.
Esemény időpont: 18:00- 21:00
Bogrács est:
Előétel:
Szarvaskői Paraszttál
(Gazdagon többféle házi sajttal, hazai sonkákkal kolbászokkal és friss zöldségekkel, valamint olíva olajban érlelt kapros gomolyával tálalva)
+
Főétel:
Vörösboros marhalábszárpörkölt bográcsban, krumplival és savanyúsággal
+
Desszert:
Zöldmadár különleges meglepetés desszert

Április 10. - Április 14. - Háromfogásos vacsora.
Esemény időpont: 18:00- 21:00
Magyaros est:
Előétel:
Gulyásleves gazdagon, marhahússal
+
Főétel:
Tepsiben sült túrós csusza, baconchipssel
+
Desszert:
Zöldmadár különleges meglepetés desszert

Április 03. - Április 07. - Háromfogásos vacsora.
Esemény időpont: 18:00- 21:00
Grill est:
Előétel:
Zöldmadár Sajttál (5 fajta házi sajt, zöldségekkel, gyümölcsökkel és házi csipkebogyólekvárral tálalva)
+
Főétel:
Grillezett csirkemell és tarja, grillezett zöldségekkel és tepsis újburgonyával, illetve salátával és különleges mártogatós szószokkal tálalva
+
Desszert:
Zöldmadár különleges meglepetés desszert