Július 03. - Július 07. - Háromfogásos vacsora.
Esemény időpont: 18:00- 21:00
Magyaros nyári menü:
Előétel:
Szarvaskői Paraszttál
(Gazdagon többféle házi sajttal, hazai sonkákkal kolbászokkal és friss zöldségekkel, valamint olíva olajban érlelt kapros gomolyával tálalva)
+
Főétel:
Vörösboros marhalábszárpörkölt bográcsban, krumplival és savanyúsággal
+
Desszert:
Zöldmadár különleges meglepetés desszert
Június 19. - Június 23. - Háromfogásos vacsora.
Esemény időpont: 18:00- 21:00
Magyaros menü:
Előétel:
Szarvaskői Paraszttál
(Gazdagon többféle házi sajttal, hazai sonkákkal kolbászokkal és friss zöldségekkel, valamint olíva olajban érlelt kapros gomolyával tálalva)
+
Főétel:
Vörösboros marhalábszárpörkölt bográcsban, krumplival és savanyúsággal
+
Desszert:
Zöldmadár különleges meglepetés desszert
Március 27. - Március 30. - Háromfogásos vacsora.
Esemény időpont: 18:00- 21:00
Húsvéti menü:
Előétel: Húsvéti tál
(Többféle házi sajttal, hazai sonkákkal, kolbászokkal és friss zöldségekkel, valamint tojással)
+
Főétel:
Vörösboros szarvasragú bográcsban, zsemlegombóccal
+
Desszert:
Zöldmadár különleges meglepetés desszert
Nyári vacsora, hűvösben: Június 22- 25.
Gulyásleves gazdagon bográcsban (marha)
+
Káposztás sztrapacska és házi tejfölös juhtúrós sztrapacska, házi uborkasaláta
+
Zöldmadár különleges meglepetés desszert