Március 27. - Március 30. - Háromfogásos vacsora.
Esemény időpont: 18:00- 21:00
Húsvéti menü:
Előétel: Húsvéti tál
(Többféle házi sajttal, hazai sonkákkal, kolbászokkal és friss zöldségekkel, valamint tojással)
+
Főétel:
Vörösboros szarvasragú bográcsban, zsemlegombóccal
+
Desszert:
Zöldmadár különleges meglepetés desszert
Március 20. - Március 24. - Háromfogásos vacsora.
Esemény időpont: 18:00- 21:00
Tavaszi menü:
Előétel: Szarvaskői Paraszttál
+
Főétel: Sült csirkemell fokhagymás, tejfölös, sajtos szószban sütve. Jázminrizzsel, párolt zöldséggel és friss salátával tálalva
+
Desszert: Zöldmadár különleges meglepetés desszert
Március 13. - Március 17. - Háromfogásos vacsora.
Esemény időpont: 18:00- 21:00
Márciusi lakoma:
Előétel: Paradicsomos húsgombócleves
+
Főétel: Omlós, szaftos tarja egészben sütve, petrezselymes krumplival és salátával tálalva
+
Desszert: Zöldmadár különleges meglepetés desszert
2024 Március 06. - Március 10. - Háromfogásos vacsora.
Esemény időpont: 18:00- 21:00
Tavaszindító menü:
Előétel: Orjaleves gazdagon
+
Főétel: Töltött karaj karikák magyaros mártásban
+
Desszert: Zöldmadár különleges meglepetés desszert