
Október 02 . - Október 06. - Háromfogásos vacsora.
Esemény időpont: 18:00- 21:00
Előétel:
Szarvaskői Paraszttál
(Gazdagon többféle házi sajttal, hazai sonkákkal kolbászokkal és friss zöldségekkel, valamint olíva olajban érlelt kapros gomolyával tálalva)
+
Főétel:
Vörösboros marhalábszárpörkölt bográcsban, krumplival és savanyúsággal
+
Desszert:
Zöldmadár meglepetés desszert

Szeptember 25 . - Szeptember 29. - Háromfogásos vacsora.
Esemény időpont: 18:00- 21:00
Előétel:
Sütőtökkrémleves
+
Főétel:
Sonkával, sajttal töltött karaj bundában, tepsiben sült burgonyával és friss salátával, savanyúsággal tálalva
+
Desszert:
Zöldmadár meglepetés desszert

Novemberi menü:
November 13. - November 30. - Háromfogásos vacsora. Esemény időpont: 18:00- 20:30
Előétel: Sütőtökkrémleves pirított tökmaggal
+
Főétel: Őszi karaj; gombával, póréval és szaftos tarhonyával
+
Desszert: Zöldmadár különleges meglepetés desszert