Augusztus 21 . - Augusztus 25. - Háromfogásos vacsora.
Esemény időpont: 18:00- 21:00
Augusztusi menü:
Előétel:
Szarvaskői Paraszttál
(Gazdagon többféle házi sajttal, hazai sonkákkal kolbászokkal és friss zöldségekkel, valamint olíva olajban érlelt kapros gomolyával tálalva)
+
Főétel:
Sonkával, sajttal töltött karaj bundában, tepsis burgonyával és salátákkal tálalva
+
Desszert:
Zöldmadár meglepetés desszert
Augusztus 07. - Augusztus 11. - Háromfogásos vacsora.
Esemény időpont: 18:00- 21:00
Augusztusi menü:
Előétel:
Szarvaskői Paraszttál
(Gazdagon többféle házi sajttal, hazai sonkákkal kolbászokkal és friss zöldségekkel, valamint olíva olajban érlelt kapros gomolyával tálalva)
+
Főétel:
Sonkával, sajttal töltött karaj bundában, tepsiben sült újburgonyával és salátával tálalva
+
Desszert:
Zöldmadár meglepetés desszert
Július 03. - Július 07. - Háromfogásos vacsora.
Esemény időpont: 18:00- 21:00
Magyaros nyári menü:
Előétel:
Szarvaskői Paraszttál
(Gazdagon többféle házi sajttal, hazai sonkákkal kolbászokkal és friss zöldségekkel, valamint olíva olajban érlelt kapros gomolyával tálalva)
+
Főétel:
Vörösboros marhalábszárpörkölt bográcsban, krumplival és savanyúsággal
+
Desszert:
Zöldmadár különleges meglepetés desszert
Június 19. - Június 23. - Háromfogásos vacsora.
Esemény időpont: 18:00- 21:00
Magyaros menü:
Előétel:
Szarvaskői Paraszttál
(Gazdagon többféle házi sajttal, hazai sonkákkal kolbászokkal és friss zöldségekkel, valamint olíva olajban érlelt kapros gomolyával tálalva)
+
Főétel:
Vörösboros marhalábszárpörkölt bográcsban, krumplival és savanyúsággal
+
Desszert:
Zöldmadár különleges meglepetés desszert
Május 15. - Május 19. -Háromfogásos vacsora.
Esemény időpont: 18:00- 21:00
Bogrács est:
Előétel:
Szarvaskői Paraszttál
(Gazdagon többféle házi sajttal, hazai sonkákkal kolbászokkal és friss zöldségekkel, valamint olíva olajban érlelt kapros gomolyával tálalva)
+
Főétel:
Vörösboros marhalábszárpörkölt bográcsban, krumplival és savanyúsággal
+
Desszert:
Zöldmadár különleges meglepetés desszert
Május 01. - Május 05. -Háromfogásos vacsora.
Esemény időpont: 18:00- 21:00
Bogrács est:
Előétel:
Szarvaskői Paraszttál
(Gazdagon többféle házi sajttal, hazai sonkákkal kolbászokkal és friss zöldségekkel, valamint olíva olajban érlelt kapros gomolyával tálalva)
+
Főétel:
Vörösboros marhalábszárpörkölt bográcsban, krumplival és savanyúsággal
+
Desszert:
Zöldmadár különleges meglepetés desszert
Április 17. - Április 21. - Háromfogásos vacsora.
Esemény időpont: 18:00- 21:00
Bogrács est:
Előétel:
Szarvaskői Paraszttál
(Gazdagon többféle házi sajttal, hazai sonkákkal kolbászokkal és friss zöldségekkel, valamint olíva olajban érlelt kapros gomolyával tálalva)
+
Főétel:
Vörösboros marhalábszárpörkölt bográcsban, krumplival és savanyúsággal
+
Desszert:
Zöldmadár különleges meglepetés desszert
Március 20. - Március 24. - Háromfogásos vacsora.
Esemény időpont: 18:00- 21:00
Tavaszi menü:
Előétel: Szarvaskői Paraszttál
+
Főétel: Sült csirkemell fokhagymás, tejfölös, sajtos szószban sütve. Jázminrizzsel, párolt zöldséggel és friss salátával tálalva
+
Desszert: Zöldmadár különleges meglepetés desszert