Május 15. - Május 19. -Háromfogásos vacsora.
Esemény időpont: 18:00- 21:00
Bogrács est:
Előétel:
Szarvaskői Paraszttál
(Gazdagon többféle házi sajttal, hazai sonkákkal kolbászokkal és friss zöldségekkel, valamint olíva olajban érlelt kapros gomolyával tálalva)
+
Főétel:
Vörösboros marhalábszárpörkölt bográcsban, krumplival és savanyúsággal
+
Desszert:
Zöldmadár különleges meglepetés desszert
Május 01. - Május 05. -Háromfogásos vacsora.
Esemény időpont: 18:00- 21:00
Bogrács est:
Előétel:
Szarvaskői Paraszttál
(Gazdagon többféle házi sajttal, hazai sonkákkal kolbászokkal és friss zöldségekkel, valamint olíva olajban érlelt kapros gomolyával tálalva)
+
Főétel:
Vörösboros marhalábszárpörkölt bográcsban, krumplival és savanyúsággal
+
Desszert:
Zöldmadár különleges meglepetés desszert
Április 17. - Április 21. - Háromfogásos vacsora.
Esemény időpont: 18:00- 21:00
Bogrács est:
Előétel:
Szarvaskői Paraszttál
(Gazdagon többféle házi sajttal, hazai sonkákkal kolbászokkal és friss zöldségekkel, valamint olíva olajban érlelt kapros gomolyával tálalva)
+
Főétel:
Vörösboros marhalábszárpörkölt bográcsban, krumplival és savanyúsággal
+
Desszert:
Zöldmadár különleges meglepetés desszert
Március 20. - Március 24. - Háromfogásos vacsora.
Esemény időpont: 18:00- 21:00
Tavaszi menü:
Előétel: Szarvaskői Paraszttál
+
Főétel: Sült csirkemell fokhagymás, tejfölös, sajtos szószban sütve. Jázminrizzsel, párolt zöldséggel és friss salátával tálalva
+
Desszert: Zöldmadár különleges meglepetés desszert